Παναγιώτης Μιχαηλίδης

Παναγιώτης Μιχαηλίδης

Παναγιώτης Μιχαηλίδης

Ομότιμος Καθηγητής Παιδ/κού Τ/τος Δημοτικής Εκπαίδευσης

Σχολή Επιστημών Αγωγής

Πανεπιστήμιο Κρήτης

Προσωπικές Πληροφορίες:

Γεννήθηκε στη Νεάπολη Λακωνίας. Παντρεμένος με τη Χαρά Αθανασάκη. Τέσσερα παιδιά.

Πτυχίο Φυσικής, Ph.D. στη Φυσική (Πληροφορική, Φυσική), Πτυχίο Νομικής. Συμμετοχή σε πολυάριθμα Θερινά Σχολεία, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Γνώση Ελληνικών, Αγγλικών και Γαλλικών.

Ακαδημαϊκή καριέρα:

Καθηγητής στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης στον τομέα των Επιστημών και των Μαθηματικών και της Διδακτικής τους με εκπαιδευτικά, ερευνητικά και διοικητικά καθήκοντα (από το 1986). Οργάνωση και Διευθυντής του Εργαστηρίου Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών. Αναπληρωτής ερευνητής, Δάσκαλος και Λέκτορας (1968-1982) στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Εργαστήριο Πυρηνικής Φυσικής). Αναπληρωτής Επιστήμονας (ΠΔ 407) στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης (1980-1985). Senior Βοηθός Ερευνητής. (1978-1979) στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ (Εργαστήριο Oliver Lodge, με άδεια από το Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Τρέχουσες δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης: Πληροφορική στην Εκπαίδευση, Διδακτική Επιστήμης και Τεχνολογίας, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Αξιολόγηση Προγραμμάτων Σπουδών Φυσικών Επιστημών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.